Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Cutie Klick mică

Cutie ideală pentru alimente și gustări pentru când ești pe fugă

RON 19.0

19.00RON

Cutie Klick mică

Cutie ideală pentru alimente și gustări pentru când ești pe fugă

RON 19.0

19.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Stoc epuizat

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.71 / 5 (7 Recenziile clienților)
  • 5 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Recomand

Nu este prea mare, nu este prea mica, poti compartimenta alimentele cum vrei tu, sta inchisa bine, este perfecta pentru cand nu au timp sa mananci acasa.

A fost util?

PERFECTA

E SUPER TARE SI REZISTENTA, I-AM COMANDAT-O FRATELUI MEU SI E MULTUMIT.

A fost util?

Bun!

Aveam nevoie de un recipient ca acesta in care sa-mi pot pune pastilele pentru toata ziua. Initial foloseam un pill box, dar, am descoperit ca folosind acest Klickbox imi pot pune si gustarile pentru intreaga zi! Deci, il face un produs util pentru mine. Materialul foarte ok, compartimentele ajustabile, nu recomand sa depozitati lichide. Big up!

A fost util?

Box

Ma asteptam sa fie putin mai mare sau sa se poata imparti in doua parti. Este destul de ok ,incap 2 portii de mancare lejer chiar si 3 dar ceva mai inghesuit.

A fost util?

Foarte utila si practica

Sunt foarte incantata de acest acesoriu. Este deosebit de incapator, practic si usor de transportat si depozitat.

A fost util?

KlickBox

Sunt foarte multumit de recipientul MyProtein Food klickbox. Calitatea materialelor este foarte buna. Cele doua despartitoare ce se pot monta in interiorul cutiei sunt foarte folositoare si eficiente.

A fost util?

Practica

Cele 2 tablete de compartimentare o fac ideala pentru mancarea in deplasare. Iar modul in care este proiectata iti ofera posibilitatea sa o compartimentezi in 3 moduri diferite, dupa propriile necesitati. Am observat ca este si foarte usoara spre deosebire de alte caserole si rezistenta. Singurul dezavantaj ar fi ca nu este ermetica. Eu am patit-o de vreo cateva ori, cand carnea a lasat putin ulei si s-a imprastiat in toata geanta. De atunci o tin in mana cand stiu ca am ceva lichid in ea. O recomand cu incredere.

A fost util?