55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Centură pentru flotări la paralel Myprotein

Accesoriul perfect pentru adăugarea greutăților la tracțiuni și coborâri

RON 129.0

129.00RON

Centură pentru flotări la paralel Myprotein

Accesoriul perfect pentru adăugarea greutăților la tracțiuni și coborâri

RON 129.0

129.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Stoc epuizat

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.86 / 5 (7 Recenziile clienților)
  • 6 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

best deal ever

Pentru un pret atat de mic centura este cu mult peste asteptari. Dimensiunea este perfecta, materialele sunt calitative, iar lantul de prindere al greutatii este exact cat trebuie. Momentan am testat-o cu maxim 30kg, urmand ca pe viitor sa mai adaug. Un plus enorm pentru livrare pentru ca a ajuns mai devreme decat ma asteptam. Per total, un produs excelent.

A fost util?

Buna, dar era si mai bine daca era un pic mai mica

O centura rezistenta care isi face treaba, singurul lucru care nu imi place la ea ca e un pic cam mare pentru talia mea, daca era un pic mai mica era mai bine, pentru asta are un minus.

A fost util?

Centura Myprotein Dipping

Foarte buna centura, recomand cu incredere! Multumesc echipei Myprotein pentru produsele de calitate pe care le ofera!

A fost util?

OP

Am centura de 3 luni si sunt multumit de ea. O folosesc numai pentru calisthenics. Confortabila pentru pull ups, muscle up, dips, bar dips. Daca faci volum prea mare de reps iti recomand centura si cu cateva greutati. Eu o folosesc cu 5,10,15 kg pentru exercitiile de mai sus. Lantul nu este detasabil dar masina de spalat tot a reusit sa o spele fara nici o problema. Next level!

A fost util?

Eficace

Recomand,e foarte practic! Este un ajutor adevarat in primul rand pentru ca faci exercitiile de tractiuni sau flotari la paralele in siguranta punand greutate in plus ..... ....din pacate sunt destui care uita ca pe primul loc este siguranta omului si reducerea riscului de accidentare.!

A fost util?

O iubesc

O centura bine facuta, pare destul de rezistenta si este foarte confortabila. Multumesc MyProtein pentru acest accesoriu indispensabil pentru tipul modul meu de antrenament.
Merge bine cu:
Bara de tractiuni si cat mai multe discuri.

A fost util?

Foarte buna calitate

Ideala pentru adaugarea de greutati in plus, iar constructia este foarte solida. O folosesc de ceva timp si pana acuma nu prezinta urme de deteriorare. Se aseaza foarte bine pe spate si nu deranjeaza, iar materialul care vine pe spate este moale si placut sa fie tinut pe spate. Lantul este destul de lung incat sa-l treci odata printr-un inel si sa-l prinzi de inelul opus pentru o fixare mai buna cand se fac tractiuni. Raport pret/calitate foarte bun. Recomand.

A fost util?