Gama noastra de proteine ofera surse de proteina naturale, precum pudre proteice fara lactoza si o varietate de seminte bogate in nutrienti. De ce sa nu iti rasfeti corpul cu un smoothie sanatos facut din pudra noastra proteica din Canepa organica si folosind un toping format din seminte organice de Chia.

CUMPARA ACUM

In atentia tuturor iubitorilor de ciocolata! Acum poti sa te rasfeti cu alternative sanatoase in locul celor cu zahar.

Alimenteaza-ti poftele adaugand un toping din Penite organice de Cacao la deserturile tale favorite.

Alternativ, creeaza-ti propriul tau desert de ciocolata cu pudra noastra organica de Cacao si adauga putina fantezie cu bucatile noastre de Cacao organic.

CUMPARA ACUM

Gama noastra de Fructe & Radacini consta in pudre formate din fructe si legume uscate, compresate si impachetate pentru a fi folosite mai usor.

Indulceste-ti smoothie-urile intr-un mod natural cu un toping de pudra de Lucuma si adauga putina fantezie cu pudra noastra de Camu Camu. Alternativ, imbunatateste-ti salatele si deserturile cu pudra noastra de Maca pentru o bunatate greu de egalat.

CUMPARA ACUM

Doresti sa adaugi mai multe verdeturi in dieta ta? Gama noastra de super verdeturi este formata din pudre de super alimente pe care le poti adauga in smoothie-uri si bauturi. Incepe-ti ziua cu dreptul cu un suc verde, amestecand pudra organica din Grau si cea din Orz, ambele fiind impachetate cu o multime de vitamine si efecte care contribuie la anti-oxidare.

*Vitamina C / E / Zinc / Riboflavina - toate contribuie la protectia celulelor de stresul oxidarii.

CUMPARA ACUM

Aici la Myprotein suntem mandri sa va anuntam ca intreaga noastra gama de produse naturale este certificata de organizatia cea mai cunoscuta din Marea Britanie in ceea ce priveste produsele organice - iar aceasta este numita Asociatia Solului!

Asociatia solului are o reputatie extraordinara pentru pasiunea lor de a examina produsele individual si pentru a se asigura ca toate produsele sunt derivate din cele mai bune surse posibile - pe langa asta, suntem 100% privilegiati sa colaboram cu ei! Clientii nostri pot sa achizitioneze acum cele mai de calitate, organice si minimal procesate produse si sa primeasca o multime de beneficii in ceea ce priveste sanatatea.