55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Proteine din orez brun

Proteine pe bază de plante — un stimulent vegan pentru a vă susține rezultatele

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Proteine din orez brun

Proteine pe bază de plante — un stimulent vegan pentru a vă susține rezultatele

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.07 / 5 (15 Recenziile clienților)
  • 8 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Brown Rice Protein

Am achiziționat acest produs și are un gust oribili. Am încercat să il combin cu mai multe lucruri și tot degeaba.

A fost util?

Recomand

Pentru o proteină vegană se mixează foarte bine cu apa.Gustul nu este nici unul foarte wow nici unul deranjant. Recomand cu încredere

Merge bine cu:

Apă sau ca adaos de proteină intr-un smoothie

A fost util?

Foarte buna

Am comandat aceasta pudra cu emotii in privinta gustului dupa ce am citit mai multe comentarii negative la adresa asta. Insa, spre suprinderea mea, gustul chiar nu este deloc deranjant, imi da senzatia ca are un iz de seminte de floarea soarelui nesarate. Este adevarat ca are o consistenta putin nisipoasa, insa nu la un nivel ce nu poate fi tolerat, iar mixabilitatea este foarte buna. Mentionez ca am amestecat-o doar cu apa. Avand un gust mai degraba neutru, cu siguranta poate fi folosita in diverse combinatii fara a ii simti deloc gustul. Mi se pare o varianta buna pentru cei care cauta o proteina vegana curata fara adaosuri de indulcitori sau arome artificiale.

A fost util?

Nu pentru toata lumea

Pana acum nu am mai consumat proteine din orez insa am zis sa le dau o sansa, chiar daca imi mergea foarte bine cu cele din zer. Am primit pachetul si am si incercat produsul. De amestecat se amesteca extrem de bine (de notat eu consum numai cu apa deoarece am o usoara intoleranta la lactoza). Gustul, spre surprinderea mea, este in regula, are gust efectiv de grane, daca ati mancat vreodata cereale de ovaz goale, exact gustul ala e. Lasa o senzatie nisipoasa in gura, dar nu ma deranjeaza, pana la urma nu e suc, eu vreau doar continutul. Deci per total gustul nu este deloc o problema, insa ce m-a suprins intr-un mod neplacut este faptul ca m-am simtit ca un balon intreaga seara. M-am mirat, eu nu am avut probleme de genul cu proteina din zer chair daca am intoleranta la lactoza si am de la proteina vegana? Mi se pare foarte ciudat, insa cred ca este o problema strict personala. In concluzie, recomand veganilor si sa nu va fie frica de gust, ca nu este deloc asa rau cum mai scrie in comentarii, insa daca nu aveti probleme cu proteinele din zer, mai bine ar fi sa ramaneti la ele, ca niciodata nu stii cum reactioneaza corpul la ceva nou.

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Proteina buna cu un gust oribil

Am adaugat banane, unt de arahide, fructe de padure, cacao, impreuna si separat, nimic nu schimba gustul de pamant.

A fost util?

Foarte bun

Foarte bun produsul

A fost util?

Pacat de gust

O proteina care face diferenta in sensul bun daca o combini cu antrenamente/odihna si o alimentatie corespunzatoare. Pacat de gust, asteptam arome.

Merge bine cu:

Lapte + miere

A fost util?

Foarte bun

Initial il amestecam cu fructe, insa dupa ce am inceput sa il consum doar cu apa gustul nu a mai fost deloc o problema. E o varianta super buna pentru cei care cauta o proteina vegana. Se amesteca foarte usor.

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Placut surprinsa

Ma mir sa vad atatea comentarii nefavorabile in legatura cu gustul. Chiar ma mir. Eu sunt de fel o persoana mofturoasa la mancare si sensibila la gusturi, iar cand am fost nevoita sa renunt la lactate si oua din cauza unei alergii, am crezut ca imi pica cerul in cap, ca o sa ma imbolnavesc pt ca nu pot sa mananc nici atat de multa carne cat sa inlocuiesc lactatele si ouale. Mai pe scurt, singura mea optiune era o pudra proteica vegana, am ales-o pe aceasta dar cand am vazut ca nu are nicio aroma, iarasi am fost putin dezamagita. Neavand incotro, am facut comanda, am zis ce o fi o fi, o dau repede peste cap si aia e. Dar am ramas placut surprinsa, eu amestec o 30g pudra cu 250 de ml lapte de cocos si e foarte ok si la gust cat si la textura. Am mai consumat mai demult si alte pudre de la diverse branduri cu diverse arome, si erau cel putin gretoase, nu am rezistat sa le consum mai mult de cateva zile. Sincer nu stiu ce o fi cu cei care spun ca nu e bun la gust, or fi ei prea mofturosi, habar nu am, dar eu va spun sincer ca e mult mai bun decat ma asteptam si il beau cu mare placere in fiecare dimineata! Bravo myprotein si multumesc pentru ca puneti la dispozitie si variante pt cei cu diferite alergii sau intolerante!

Merge bine cu:

Lapte de cocos

A fost util?

Brown Rice

Sunt foarte multumita de acest produs pe care il consum de foarte mult timp. Are un gust neutru..ca de pudra de argila, dar avand in vedere ca nu conține gluten si lactoza pentru mine e perfect. Recomand cu incredere!

Merge bine cu:

Se poate combina cu pudra din collagen cu aroma de vanilie.

A fost util?