Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Magneziu citrat 100%

Un amestec puternic de magneziu cu o gamă de beneficii zilnice pentru sănătate

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON 59.5

RRP: 119.00RON

59.50RON

Economisești: 59.50RON

Magneziu citrat 100%

Un amestec puternic de magneziu cu o gamă de beneficii zilnice pentru sănătate

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON 59.5

RRP: 119.00RON

59.50RON

Economisești: 59.50RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

În stoc

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.07 / 5 (15 Recenziile clienților)
  • 8 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Pozitiv

Citesc printre recenzii cum ca este nisip, ca nu se mixeaza, ca nu are gust bun. Gustul e acceptabil. Da, nu se dizolva rapid in apa, dar nu vad problema. E magneziu, nu proteina. Nu ar trebui sa te 'bucuri' de gustul lui. Se da usor pe gat, chit ca nu se dizolva asa rapid in apa. Sper ca e citrat si nu oxid, pentru ca are un efect asemanator Vitafiberului (din fericire).

A fost util?

Excelent daca il poti da pe gat

Am incercat multe forme de magneziu iar produsul acesta este primul care ma si trimite la toaleta dupa 1 ora. Se asimileaza foarte, foarte usor. Nu ma surprinde din moment ce citratul se da si inainte de clisme. Pentru doamne/domnisoare care oricum sunt predispuse la constipatie, este excelent (sotia a scapat de constipatie cu jumatate de masura pe zi. Mai mult si are crampe/balonare, efect secundar documentat ce apare cand doza este prea mare). Pentru cei care nu cauta si un efect laxativ pot cauta glicinatul de magneziu. Vad ca sunt reviewuri unde oamenii il arunca la gunoi doar pentru ca nu e solubil. O masura cam extrema insa intr-adevar nu este solubil nici in apa si evident ca nici in shake-uri. Eu il dau pe gat cu putina apa rece dupa micul dejun. Pana si efervescentele din copilarie lasau Mg la fund si acela era oxid de Mg, o forma care ultimele studii arata ca ar fi mai solubila, nu mai putin solubila decat celelalte insa irita colonul. In concluzie, foarte eficient dar dificil de inghitit pentru unii. Ca dozaj, incepeti cu jumatate de masura si cresteti de acolo. O masura pe zi ca supliment este destul. Restul ideal din alimente.

Merge bine cu:

Conform "Patrick Holford's New Optimum Nutrition for the Mind" cel mai eficient este sa il luam cu B-uri/Zinc, doar daca nu luam destul din alimente (nuci, avocado, oleaginoase).

A fost util?

cel mai prost magneziu

am cumparat acest magneziu care de fapt este nisip. nu se dizolva in apa sau alt lichid. nu recomand acest produs, este doar nisip.

A fost util?

Nu se diizolva in apa

Am cumparat punga de 500g si problema este ca nu se dizolva deloc in apa dar chiar deloc, fie ea calda sau rece. Este ca un nisip fin in apa si nu are nici un gust. Am mai avut inainte citrat de magneziu luat din alta parte si se dizolva in apa (mai facea cololoase ca faina) si avea si un gust specific. Acesta nu are nici un gust nici nu stiu daca este intr-adevar citrat de magneziu sau nu. Sper totusi sa fie :)

A fost util?

Magneziu citrat

E ok, se amesteca usor in apa sau alte lichide, nu are gust sau miros.

A fost util?

Magneziu citrat

Este ok, nu are gust ,se poate amesteca in orice fel de bautura.

A fost util?

Excelent

Uitasem sa precizez ca acesta se ia cu B6 pt p absortie optima si nu cu D3 cum recomanda cineva mai jos, D3ul fixand calciul !

A fost util?

Excelent

Personal nu sunt fitos in ceea ce priveste gustul si mixabilitatea produselor in general (acesta e fara gust si oarecum nisipos). Pun in pahar 100ml apa, arunc 2 grame de magneziu, 5 grame de glutamina si il dau pe gat alaturi de o pastila de zinc, una de 5htp si una de tribulus pro inainte de somn. Ma trezesc mult mai relaxat si odihnit ! Atentie, multi probabil ar spune ca e doar efect placebo insa eu fac parte din cei carora magneziul combinat cu zinc inainte de somn le provoaca adesea efectul "weird dreams" drept urmare pot confirma ca aceste suplimente functioneaza ! Pe langa toate efectele benefice dovedite stintific ale magneziului daca ai noroc ca acest "weird dreams" sa se manifeste, acest supliment va fi cap de lista pentru mult timp ! :)) Recomand !

Merge bine cu:

Zinc, 5htp, tribulus, alpha men, glutamina, bcaa....

A fost util?

Foarte bun si extrem de asimilabil

Este unul din cele mai bune suplimenete de magneziu ca si eficacitate pe care le-am incercat, in ciuda faptului ca nu are gust si nu se poate amesteca. Eu il iau direct fara sa il combin cu altceva, doar beau putina apa dupa. Iar forma de citrat e una din cele mai usor asimilabile de catre organism.

A fost util?

Usor de dozat

In general, tabletele contin prea putin sau prea mult magneziu asa ca magneziul varsat e o optiune buna pentru a consuma o cantitate mai mare sau mai mica in functie de nevoi, simptome sau chef. Il adaug in sticla cu apa pentru sala, dar trebuie agitata bine sticla inainte de a bea. Am inceput sa il adaug si la salata de legume unde nu se mai simte textura nisipoasa.

A fost util?