Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Băuturi energizante

6 rezultate

Oprește-te la băuturile noastre sportive și energizante de înaltă calitate pentru a-ți menține performanța la vârf. Băuturile sportive și energizante sunt utile pentru toate tipurile de activități fizice de lungă durată și antrenamente epuizante, reprezentând o modalitate minunată de a rămâne energizat și hidratat.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Băuturile sportive și energizante sunt bune pentru tine?

Nu neapărat, depinde de modul în care sunt utilizate. Ele pot fi un ajutor excelent pentru a alimenta performanța, însă, dacă sunt folosite în mod abuziv, pot fi potențial dăunătoare. Vă sfătuim întotdeauna să discutați cu medicul dumneavoastră despre utilizarea unui supliment dacă aveți îndoieli cu privire la modul în care acesta vă poate afecta sănătatea.


Când ar trebui să beți băuturi sportive sau energizante?

Pentru băuturile pe bază de cofeină, cel mai bine ar fi să le consumați în ora dinaintea exercițiilor fizice. Dacă băuturile sunt pe bază de carbohidrați, atunci, la fel, în ora de dinaintea exercițiilor fizice sau puteți să le sorbiți și în timpul exercițiilor fizice!


Care sunt beneficiile băuturilor energizante?

Băuturile energizante pot contribui la îmbunătățirea performanțelor, a compoziției corporale și chiar la recuperare! Acestea pot fi deosebit de utile în special pentru cei care sunt obosiți sau obosiți și au nevoie de un impuls suplimentar pentru a trece cu bine de un antrenament!


Băuturile energizante sunt o sursă bună de energie?

Dacă sunt pe bază de cofeină / alte stimulente, acestea pot fi o modalitate excelentă de a vă da un impuls de energie dacă vă simțiți obosit!


Câte băuturi energizante ar trebui să beau?

Recomandările zilnice de cofeină sunt de a rămâne sub 400 mg. BCAA-ul nostru, un amestec delicios de pre-antrenament, conține aproximativ 180 mg de cofeină, așa că se încadrează perfect în această recomandare. Nu vă sfătuim să beți mai mult de una-două pe zi. Verificați întotdeauna conținutul de cofeină!